Η Πρώτη ιστορική νίκη του Προμηθέα Πυλαίας! (φώτο)

Την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχαν οι Παγκορασίδες του Προμηθέα,  επί του Ν. Βότση με 3-0, σήμερα Κυριακή 10 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο του Βότση.
Η νίκη αυτή είναι ιστορική, γιατί είναι η πρώτη επίσημη σε Κορασίδες και Παγκορασίδες για τον νεοσύστατο σύλλογο μας και προήλθε  από το καλό σερβίς τα λίγα λάθη και κυρίως από την καλή ψυχολογία που είχαν όλα τα κορίτσια, πολύ πριν την έναρξη του αγώνα. (φώτο 1)
Για πρώτη φορά παρακολούθησαν τον αγώνα  από την κερκίδα  πολλοί  γονείς άλλα  και αθλήτριες που δεν συμμετείχαν στην 12αδα, ενώ  στο τέλος φωτογραφήθηκαν όλες μαζί!
Επί τέλους φύγαμε από το γήπεδο χαμογελαστοί!
Σίγουρα η νίκη αυτή θα αλλάξει την ψυχολογία των κοριτσιών και στους επόμενους αγώνες θα τις βοηθήσει να έχουν ακόμη καλύτερη απόδοση.
Ν. Βότσης - Προμηθέας Πυλαίας 0 - 3 (20-25, 8-25, 19-25)
Ν. Βότσης: Μυλωνίδου Μ, Ιωσηφίδου Δ, Ψυροπούλου Α, Ανδρέου Ε, Παπαγεωργίου Μ, Κολτσακλή Ν, Κετικίδη Χ, Τότσιου Β, Χαλέβα Μ.
Προμηθέας Πυλαίας: Τερζή Κων/να, Χαλκιά Αιμιλία, Οικονομίδου Έβελιν, Καρπούζη Νατάσα, Βασιλακίδου Ραφαηλία, Σαμαϊλίδου Μαριαλένα, Καπίδου Ελένη, Μεγάλου Κατερίνα,  Γκουβούδη Έλενα,  Γκιάτα Δάφνη, Τσιτσέλα Δανάη, Σταματοπούλου Ελένη, Φερεκίδου Βασιλική, Δολύκα Μαριάνα



Δημοσίευση σχολίου

από εδώ και πέρα...μόνο νίκες!!! :D

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget