΄Έκλεισε η χρονιά με Βόλεϊ και πολύ.... κολύμπι! (ΦΩΤΟ)

Με τέσσερις ομάδες πήρε μέρος ο Προμηθέας Πυλαίας στο τουρνουά "grass mini volley"  που διοργάνωσε ο ΑΣΚ Λαγκαδά, στο χώρο των Ιαματικών Λουτρών  του Λαγκαδά.
Στους αγώνες πήραν μέρος οι σύλλογοι  Sport Academy, Α.Ο Αμπελοκήπων, Α.Σ.Κ. Λαγκαδάς, Αίας Ευόσμου, Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων, Δημόκριτος Μυγδονίας, Ελπίς Αμπελοκήπων, Επίκουρος Πολίχνης, Μαχητές Πεύκων, Μυγδονιακός, Όλυμπος Ελ. Κορδελιού, Ορφέας Πλαγιαρίου, Προμηθέας Πυλαίας, Χ.Α.Ν.Θ, με  54 ομάδων κοριτσιών και 10 αγοριών
Μετά το πέρας των αγώνων η μεγαλύτερη έκπληξη των παιδιών ήταν οι βουτιές των παιδιών στις δυο πισίνες που άνοιξαν για πρώτη φορά φέτος και ήταν δωρεάν για όλους τους αθλητές και τους προπονητές τους.
Κατά την διάρκεια των αγώνων μοιράστηκαν  στους αθλητές και αθλήτριες άφθονα νερά και παγωτά, ενώ οι συνοδοί τους ήπιαν τον καφέ τους και  δοκιμάσαν τις υπέροχες νοστιμιές από τα εστιατόρια που υπάρχουν στο χώρο των Λουτρών.
Αθλήτριες, προπονητές και γονείς έφυγαν τελευταίοι από τον χώρο των Λουτρών,  αφού τα κορίτσια δεν έλεγαν να βγουν απ την πισίνα!
Αυτή ήταν και η τελευταία συμμετοχή σε αγώνες Μίνι Βόλεϊ για αυτή τη σεζόν.



Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget