Μπράβο κορίτσια! (φώτο)

Την καλύτερη εμφάνιση τους εδώ και δυο χρόνια, πραγματοποίησαν οι κορασίδες μας, άσχετα αν έχασαν  μέσα στο κλειστό του Αγίου Θεράποντα από την ΑΕΝ Αγ. Τριάδος με 3-0.
Για πρώτη φορά φέτος, έχασαν ελάχιστα σερβίς, έτρεξαν στην άμυνα, έπεσαν πολλές φορές για να σώσουν την μπάλα και έδειξαν  ότι  μαθαίνουν στην προπόνηση,  να το εφαρμόζουν και στον αγώνα.
Μπράβο κορίτσια, μακάρι να συνεχίσετε με το ίδιο πάθος και όρεξη και να είστε σίγουρες ότι πολύ γρήγορα θα έρθουν και οι νίκες.
Να σημειώσουμε ότι από τον σημερινό αγώνα, απουσίαζε η Μαρία Αρμουτσή  λόγω μιας μικροεπέμβασης και θα λείψει  για 15 ήμερες.
Μαρία σου ευχόμαστε όλοι περαστικά και γρήγορα μαζί μας!

ΑΕΝ Αγίας Τριάδος - Προμηθέας Πυλαίας 3-0 (25-15, 26-24, 25-16)

ΑΕΝ Αγίας Τριάδος: Κιντζονίδη, Ναθαναήλ, Βελούζου, Μανωλοπούλου 1, Ελευθεριάδου Χρονίδου, Χαλιαμπάλια, Νατσίκου, Μανωλοπούλου 2, Σόφτση, Μαλεστούδη

Προμηθέας Πυλαίας:  Τερζή Κων/να, Καπίδου Ελένη, Οικονομίδου Έβελιν, Μεγάλου Κατερίνα, Γκουβούδη Έλενα, Καρπούζη Νατάσα, Χαλκιά Αιμιλία, Βασιλακίδου Ραφαηλία,  Σαμαϊλίδου Μαριαλένα,  Δημάκη Νατάσα, Φερεκίδου Βασιλική, Δόλυκα Μαριάνα, Καλεμκερίδου Νάταλι(λ)

Το επόμενο Σαββατοκύριακο δεν θα διεξαχθούν αγώνες στη Θεσ/νίκη λόγω του εορταστικού τριήμερου.
Επόμενος αγώνας των Κορασίδων την Κυριακή 3 Νοεμβρίου με τον Ν. Βότση, στο κλειστό γυμναστήριο του Βότση στις 15.30



Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget