Χάσαμε τον αγώνα, κερδίσαμε αθλήτριες!

Μπορεί το Σάββατο οι Κορασίδες μας να έχασαν  μέσα στο κλειστό της ΧΑΝΘ με 3-0  λόγω σημαντικών απουσιών ( Καλεμκερίδου, Σαμουηλίδου, Μεγάλου), άλλα κερδίσαμε δυο αθλήτριες  που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα και πήγαν πολύ καλά!
Οι  Μαρία  Αρμουτσή και Ραφαηλία Βασιλακίδου (γεν. το 2000) έδειξαν ότι  εκτός από  όρεξη και ταλέντο, έχουν και  αγωνιστικό "θράσος"!
Γενικά η ομάδα πήγε καλά στο σερβίς, αφού λίγο ήθελε χάρις σ αυτό  να κερδίσουμε  το πρώτο σετ (23-25), άλλα το μεγάλο της πρόβλημα παραμένει  η πρώτη μπάλα και η κίνηση στην  άμυνα.
Να μην ξεχνάμε όμως  ότι στο πρωτάθλημα των Κορασίδων αγωνίζονται οι γεν. 1997-98 και η πλειοψηφία της ομάδος μας αποτελείται από γεννημένες του 1999 και 2000!
Για τον Προμηθέα αγωνίσθηκαν : Τερζή Κων/να, Καπίδου Ελένη, Οικονομίδου Έβελιν, Γκουβούδη Έλενα, Καρπούζη Νατάσα, Χαλκιά Αιμιλία, Βασιλακίδου Ραφαηλία, Αρμουτσή Μαρία,
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα των κορασίδων αγωνίζεται στο κλειστό της Πυλαίας το Σάββατο 12 Οκτωβρίου  στις 16.30 με αντίπαλο τον Γαλαξία.
Ας ελπίσουμε να μην έχουμε απουσίες, για να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget