Στον καθαρισμό της περιοχής "Πλατανάκια" θα συμμετέχει ο Προμηθέας. (φώτο)

Όπως πριν  δυο χρόνια έτσι και φέτος  ο Προμηθέας Πυλαίας ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, θα πάρει μέρος στον καθαρισμό της περιοχής "Πλατανάκια"!
Οι αθλήτριες του Προμηθέα θα πρέπει να βρίσκονται στα "Πλατανάκια" την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 στις 10 το πρωί.
Πιο αναλυτική ενημέρωση θα γίνει στην προπόνηση του Σαββάτου 5 Απριλίου.
Δείτε παρακάτω την σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη και φωτογραφίες από τον καθαρισμό του 2012!

"Στο πλαίσιο της ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης των πολιτών και των δράσεων για την προστασία του περιβάλλοντος, ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη σε συνεργασία με την Ομάδα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Πανοράματος συμμετέχει στην Πανελλαδική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης LET’S DO IT GREECE, καλώντας στις 6 Απριλίου 2014, στις 10 το πρωί, εθελοντικές οργανώσεις, συλλόγους, ενεργούς πολίτες και μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας του Δήμου μας να συμμετέχουν στις δράσεις καθαρισμού και της ανάδειξης τοποθεσίας  Πλατανάκια - Ρέμα Βαθύλακος, στο Πανόραμα.

 Σας καλούμε όλους σε μια συγχρονισμένη πρωτοβουλία με στόχο  τη διάδοση του εθελοντισμού για το περιβάλλον.
 Σας καλούμε να συντονιστείτε μαζί μας τη μέρα εκείνη, για να αναδείξουμε την αξία της συμμετοχής και της ατομικής ευθύνης στις τοπικές κοινωνίες, να χαρούμε τη φύση με την οικογένεια και τους συμπολίτες μας, να μεταλαμπαδεύσουμε τη σωστή και ευσυνείδητη οικολογική συμπεριφορά, που πέρα από προστασία του περιβάλλοντος είναι παιδεία και πολιτισμός.

Με αφορμή τη δράση καθαρισμού της περιοχής  οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία για πικ-νικ, αλλά και να συμμετέχουν σε παράλληλες δράσεις που θα διοργανωθούν για την συγκεκριμένη μέρα.
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην υλοποίηση των δράσεων (Σύλλογοι, Σχολεία κ.λπ. ), παρακαλούμε να μας δηλώσουν τη συμμετοχή τους, επικοινωνώντας με  την ομάδα Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Πανοράματος στα τηλέφωνα 2310344300 ή 6934 393036 ή ηλεκτρονικά στo volcivpro@yahoo.gr
Ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της Καμπάνιας: www.letsdoitgreece.org
   
Με την πεποίθηση πως θα σας βρούμε αρωγούς στη μεγάλη Πανελλαδική πρωτοβουλία, σας περιμένουμε με χαρά."


Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget