Πολύ καλή εμφάνιση των Παγκορασίδων, παρά την ήττα από τον Κεραυνό Αγ. Παύλου

Την καλύτερη  έως τώρα εμφάνιση  πραγματοποίησαν οι Παγκορασίδες του Προμηθέα, χθες στο κλειστό του  Αγ. Παύλου, ανεξάρτητα αν έχασαν από τον Κεραυνό  με 3- 0 σετ.
Τα κορίτσια μας  έπιασαν το καλύτερο τους σερβίς άλλα σοβαρά λάθη στην άμυνα κυρίως και η μόνιμη αδυναμία στην υποδοχή δεν μας άφησαν να διεκδικήσουμε την νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο,  που βασικά του όπλα ήταν η άμυνα και η υποδοχή.
Η πρόκριση τώρα για την   Β΄φάση παίζετε στην τελευταία αγωνιστική,  15 Μαρτίου στο ΔΑΚ Πυλαίας, με αντίπαλο την τελευταία της ομάδα της βαθμολογίας ΑΟ Θερμαϊκού.
Θα πρέπει το Σάββατο στις 16.30 οι φίλοι και συγγενείς των αθλητριών να έρθουν στο γήπεδο και να στηρίξουν την προσπάθεια των κοριτσιών μας να πάρουν την νίκη και να πανηγυρίσουν μαζί την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Κεραυνός Αγίου Παύλου - Προμηθέας Πυλαίας 3-0 (25-18, 25-21, 25-18)

Κεραυνός Αγίου Παύλου: Οικονομίδου, Αλεξάκη, Γιώση, Προφυλλίδου, Βαρτσούκη, Παπαδοπούλου, Λαζαρίδου, Δοντσίδου, Κυρκιμιτσή, Γκαμπράνη, Καραβέλη, Πετρίδου.

Προμηθέας Πυλαίας: (Καρασαρλίδης Μ.) Χαλκιά Αιμιλία, Οικονομίδου Έβελιν,   Μεγάλου Κατερίνα, Καρπούζη Νατάσα, Αρμουτσή Μαρία , Βασιλακίδου Ραφαηλία, Γκουβούδη Ελενα, Καλιπτσίδη Αγγελική,  Φερεκίδου Βασιλική, Δημάκη Νατάσα, Τερζή Μαρία.





Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget