Στους αγώνες του Final Four Κορασίδων οι αθλήτριες του Προμηθέα (φώτο - βίντεο))

Τους αγώνες της τρίτης ημέρας  του Final Four Κορασίδων της ΕΠΕΣΘ παρακολούθησαν  οι αθλήτριες του Προμηθέα μαζί με τους προπονητές τους.
Οι αθλήτριες μετά το τέλος των απονομών φωτογραφήθηκαν με την πρωταθλήτρια ομάδα της Ελπίδας Αμπελοκήπων.
Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων και φωτογραφίες.

Η Ελπίδα Αμπελοκήπων αναδείχτηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρωταθλήτρια Κορασίδων της ΕΠΕΣΘ, στο Final Four που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Πολίχνη. Η πρωταθλήτρια Ελλάδος του 2013 επικράτησε εύκολα και του ΠΟ Μουδανιών με 3-0 και κατάκτησε τον τίτλο χωρίς να χάσει ούτε σετ, ενώ για την ομάδα της Χαλκιδικής η δεύτερη θέση ήταν η καλύτερη στην ιστορία της σε γυναικεία διοργάνωση. Οι προπονητές των ομάδων και οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί ψήφισαν ως Πολυτιμότερη Παίκτρια (MVP) του τουρνουά την 16χρονη ακραία της Ελπίδας, Κατερίνα Παπάζογλου, η οποία θέλει να μοιραστεί τη στιγμή της απονομής με την διεθνή συναθλήτριά της, Αννα Καλαντάτζε. Το χάλκινο μετάλλιο και την τρίτη θέση κατέκτησε ο Αρης, που νίκησε με 3-0 το Ναύαρχο Βότση.
Τις απονομές έκαναν οι Δήμαρχοι Παύλου Μελά, Διαμαντής Παπαδόπουλος, και Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΕΣΘ, Παύλο Αναστασιάδη, τον γεν. γραμματέα Βαγγέλη Ντινόπουλο και τα μέλη του ΔΣ, Στέλιο Δημητριάδη και Νίκο Ζηκόπουλο. Η ΕΠΕΣΘ ευχαριστεί θερμά τον συνδιοργανωτή Επίκουρο Πολίχνης για την συμβολή του στην επιτυχία του Final Four.

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ - ΕΛΠΙΣ 0-3 (18-25, 13-25, 18-25)
ΠΟ Μουδανιών (Κατριλιώτη): Ευτατόγλου, Τζεϊρανίδου, Μυλωνά, Μάνου, Αρνάκη, Παπαβασιλείου, Τογανίδου (λ) - Γιακουμάκη, Παπαδημητρίου.
Ελπίς (Χρυσομαλλίδης): Καραμούτσα, Παπάζογλου, Κατζικά, Ντολοπούλου, Νώτη, Καλαντάτζε, Δάκου (λ) - Μούχλια (λ) - Καρακατσιάνη, Καρασμάνη, Κούτουλα, Στάμογλου.

Ν. ΒΟΤΣΗΣ - ΑΡΗΣ  0-3 (22-25, 19-25, 16-25)
Ν. Βότσης (Βαλσαμίδης): Μαναβή, Αγγελοπούλου, Γκρεμηλογιάννη, Ναλμπάντογλου, Κουτούπα, Ψαροπούλου, Μολοπόδη (λ) - Μιχαηλίδου (λ), Γεωργούλα, Σαρλή, Ντούνη, Αναστασιάδου.
Αρης (Μοσχοφίδης): Σαρηγιαννίδου, Κοσμά, Κούμρια, Μάρκου, Λαϊνάκη, Πήττα, Χίτζιου (λ) - Μπουσνάκη.

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.    Ελπίς Αμπελοκήπων        9-0    6
2.    ΠΟ Μουδανιών               6-6    5
3.    Άρης                                5-6    4
4.    Ναύαρχος Βότσης            1-9    3
Ελπίς Αμπελοκήπων    
ΠΟ Μουδανιών
Άρης
Ν. Βότσης


Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget