Πλούσιες εμπειρίες και φιλίες αποκόμισαν οι αθλήτριες του Προμηθέα στο Τουρνουά της Πορταριάς (φώτο)

Στο 4ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Κορασίδων στην Πορταριά του Πηλίου, για πρώτη φορά συμμετείχε ο Προμηθέας Πυλαίας, από 28 έως και 31 Δεκεμβρίου 2014.
Ήταν  μια  εξαιρετική ευκαιρία ώστε οι αθλήτριες να εκμεταλλευτούν την διακοπή των πρωταθλημάτων τους και να αποκομίσουν περισσότερες  εμπειρίες. Οι  προπονητές  και οι παράγοντες των ομάδων μέσα σε ένα ζεστό εορταστικό περιβάλλον είχαν την  ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για το αγαπημένο τους άθλημα, ενώ οι αθλήτριες να αναπτύξουν φίλιες με τα κορίτσια  των άλλων ομάδων. Μετά το δείπνο της Δευτέρας όλες οι αθλήτριες και οι προπονητές παρακολούθησαν την διάλεξη με προβολή σε video wall από τον  προπονητή της ομάδας του Ασκληπιού Τρικάλων Βαγγέλη Καμινάρη με θέμα: Βασικές αρχές του Volleyball για ενίσχυση της αυτοπεποίθησης των αθλητών.
Τα κορίτσια μας έδωσαν πέντε αγώνες και   αγωνίστηκαν με την μικτή ομάδα Ολυμπιακού - Ηρακλή - Αρχέλαου.
Οι ομάδες που συμμετείχαν και οι προπονητές τους: Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός: Δημήτρης Ιόβτσεβ και Σβέτλα Βασίλεβα, Ασκληπιός Τρικάλων: Βαγγέλης Καμινάρης, Ολυμπιακός Πειραιώς: Σπύρος Κυριακάκης, Γ.Σ. Αλμυρού: Περικλής Ξύδης, Αριστοτέλης Σκύδρας: Θόδωρος Αντωνιάδης, Ηρακλής Θεσσαλονίκης: Γιώτα Καραδημητρίου,  Προμηθέας Πυλαίας: Μπάμπης Καρασαρλίδης και Άννα Γκέσιου.
Οι αποστολές κατέλυσαν στο παραδοσιακό ξενοδοχείο  ΑΛΚΗΣΤΙΣ τηλ. 24280 99175-78 της μαγευτικής Πορταριάς με ειδικό διαιτολόγιο για τις αθλήτριες.
Δείτε φωτογραφίες από την συμμετοχή των αθλητριών του Προμηθέα.


Δημοσίευση σχολίου

τέλειες.....!!!

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget