Τους αγώνες της Εθνικής Ανδρών 19-21/6 θα παρακολουθήσουν δωρεάν οι αθλήτριες του Προμηθέα

Στη Θεσσαλονίκη επικεντρώνεται αυτή την εβδομάδα το ενδιαφέρον του ελληνικού βόλεϊ, καθώς θα κορυφωθεί η προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας να εξασφαλίσει την πρόκριση στο Final Four της Γ’ Κατηγορίας του World League. Η Ελληνική ομάδα θα δώσει το τριήμερο 19, 20 & 21 Ιουνίου στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο τους εντός έδρας αγώνες της και μετά τους πέντε βαθμούς που πήρε στο Μεξικό, έχει τη δυνατότητα να προκριθεί σημειώνοντας τρεις νίκες στους ισάριθμους αγώνες της.

Ο κόσμος της Θεσσαλονίκης αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» στο πλευρό της ελληνικής ομάδας, όπως και πέρυσι όταν την βοήθησε να φτάσει στον τελικό του Ευρωπαϊκού Λιγκ και αυτό μαρτυρά η κίνηση των εισιτηρίων για τους αγώνες του τριημέρου. Στo Final Four της Μπρατισλάβα θα προκριθούν η Σλοβακία (ως διοργανώτρια) και η καλύτερη από τις υπόλοιπες τρεις ομάδες. Στην μέχρι στιγμής βαθμολογία η Κίνα έχει 7 βαθμούς, η Σλοβακία και η Ελλάδα από 5 και το Μεξικό 1.
Τα εισιτήρια για τους αγώνες της Θεσσαλονίκης διατίθενται τις εργάσιμες ημέρες από τα γραφεία της ΕΠΕΣΘ (09:00 - 15:00), από ειδικό εκδοτήριο στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (18:00 - 21:00), μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας viva.gr (από την Πέμπτη 11/6), από τα βιβλιοπωλεία Ιανός και Παπασωτηρίου και από τα καταστήματα Public. Οι τιμές τους είναι 6, 8, 12 και 18 ευρώ τα διακεκριμένα.
Οι αθλήτριες του Προμηθέα που θέλουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες θα πρέπει να βρίσκονται στην κεντρική είσοδο του Παλαί ντε σπορ στις 20.30., για να μπουν μαζί με τους προπονητές τους δωρεάν!

Το πρόγραμμα των αγώνων:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/6
18.00 Σλοβακία - Κίνα, 21.00 Ελλάδα - Μεξικό
ΣΑΒΒΑΤΟ 20/6
18.00 Κίνα - Μεξικό, 21.00 Ελλάδα - Σλοβακία
ΚΥΡΙΑΚΗ 21/618.00 Μεξικό - Σλοβακία, 21.00 Ελλάδα - Κίνα.



Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget