Αποκλειστήκαμε με ψηλά το κεφάλι! (φώτο)

Αν  και πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή εμφάνιση η ομάδα Κορασίδων του Προμηθέα, δεν τα κατάφερε και έχασε από την πιο έμπειρη ομάδα της ΜΕΝΤ με 3-1.
 Η ΜΕΝΤ προηγήθηκε 0-1, αλλά ο Προμηθέας ισοφάρισε σε 1-1, παίζοντας πολύ κάλο Βόλεϊ,   δίδοντας την ελπίδα στους αρκετούς φιλάθλους και γονείς ότι μπορεί να κατακτήσει τη νίκη, που σήμαινε και πρόκριση στην επομένη φάση. Η άσχημη υποδοχή όμως στα επόμενα δυο σετ, έδωσε τη νίκη στην φιλοξενούμενη ομάδα με 1-3 και την πρόκριση στους 32, ενώ ο Προμηθέας θα συνεχίσει τους αγώνες στο γκρουπ των αποκλεισμένων.
Κάνοντας έναν απολογισμό, μόνο θετικός θα μπορούσαμε να πούμε ότι να είναι, ανεξάρτητα από τον αποκλεισμό, γιατί ο σχεδιασμός από την αρχή της χρονιάς ήταν να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα Α΄ ομάδων, ώστε να αποκτήσουν εμπειρίες οι μικρές αθλήτριες της ομάδας, που στην πλειοψηφία τους είναι του 2006 (Α΄ Γυμνασίου)!
Αντικειμενικά ο ομάδα των Κορασίδων, παίζει φέτος το καλύτερο Βόλεϊ,  από το 2011  που συμμετέχει στα πρωταθλήματα της ΕΠΕΣΘ! 
Οι πολύ καλές εμφανίσεις των κοριτσιών,  δίνουν όνειρα και προσδοκίες για κάτι καλό, στο πρωτάθλημα Παγκορασίδων που θα αρχίσει τον Φεβρουάριο του 2019!
«Ίδωμεν και Αναμένωμεν»!

Η κόκκινη κερκίδα του Προμηθέα!

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget