Γράφει ιστορία ο Προμηθέας! 3 στα 3 οι Παγκορασίδες του!

Για πρώτη φορά από την ίδρυση του το 2011 συμμετείχε φέτος ο Προμηθεας στο πρωτάθλημα Παγκορασίδων Α΄ομάδων  και έχει πετύχει τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, ισοβαθμώντας στην πρώτη θέση του Γ΄ ομίλου με τον Ν. Βότση με 9 βαθμούς!
Στο σημερινό αγώνα, απέναντι στην πολύ καλή ομάδα, ιδίως στην άμυνα,  του Απόλλωνα Καλαμαριάς, τα κορίτσια του Προμηθέα έπαιξαν πολύ καλά στα δυο πρώτα σετ, ενώ έχασαν το τρίτο, κυρίως απ τα πολλά εύκολα λάθη.
Στο τέταρτο οι δυο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ έως το 20, άλλα η ομάδα της Πυλαίας εκμεταλλευόμενη τρία  λάθη της Καλαμαριάς, κέρδισε το σετ με 25-21 και τον αγώνα με 3-1.(25-22, 25-23, 11-25, 25-21).
Είναι η καλύτερη θέση που έχει πάρει έως τώρα  η ομάδα του Προμηθέα, που στηρίζεται μόνο σε κορίτσια που βγαίνουν απ τις Ακαδημίες του, αποδεικνύοντας  την σωστή και προγραμματισμένη δουλειά που γίνεται!
Το ερχόμενο Σάββατο 9/3 στο κλειστό του Βότση, θα πραγματοποιηθεί ο αναβληθείς αγώνας, με τον Ν. Βότση, που θα κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου, με φαβορί φυσικά την ομάδα  Ν. Βότση.




Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget