Το όνειρο συνεχίζεται! Προκρίθηκαν στις 16, οι Παγκορασίδες του Προμηθέα!

Την μεγαλύτερη διάκριση στην ιστορία του πέτυχε σήμερα ο Προμηθέας, αφού προκρίθηκε στις 16 καλύτερες ομάδες Παγκορασίδων της ΕΠΕΣΘ! Η διάκριση αυτή έχει μεγαλύτερη σημασία, όταν γίνεται από μια νεοσύστατη ομάδα (έτος ίδρυσης το 2011), με κορίτσια αποκλειστικά από τις Ακαδημίες του και κυρίως κάτω από πολύ δύσκολες γηπεδικές συνθήκες!
Όσον αφορά την σημερινή νίκη, η ομάδα μας αιφνιδιάστηκε στο ξεκίνημα, από την πολύ διαφορετική ομάδα του ΔΑΣΩ, σε σχέση με τον πρώτο αγώνα, χάνοντας εύκολα το πρώτο σετ με 16-25!
Και ενώ φαινόταν να χάνει και το δεύτερο, έκανε την ανατροπή χάρη στο καλό σέρβις και μπλοκ, κερδίζοντας το έστω και δύσκολα, με 25-23, όπως στη συνέχεια και το τρίτο με 26-24!
Στο τέταρτο, αν και βρέθηκε να προηγείται 12-4, "κατάφερε" να το χάσει με 21-25!
Στο πέμπτο σετ όμως , η επάνοδος στον αγώνα της βασικής πασαδόρου Χαράς Φουτσιτζή,, που δεν αγωνίστηκε στο προηγούμενο λόγω μικροτραυματισμού, αλλά και την ένθερμη συμπαράσταση των φιλάθλων της, άλλαξε την ψυχολογία της ομάδας και κατέκτησε το σετ με 15-8 και συγχρόνως την πρόκριση της, στις 16 καλύτερες ομάδες της ΕΠΕΣΘ!
Το Δ.Σ του Προμηθέα Πυλαίας, ευχαριστεί όλες τις αθλήτριες και την τεχνική ηγεσία για την προσπάθεια που κατέβαλαν, για την διάκριση αυτή και εύχεται στην επόμενη φάση των αγώνων, να έχουν ανάλογες επιτυχίες!
Προμηθέας Πυλαίας - ΔΑΣΩ 3-2 (16-25, 25-23, 26-24, 21-25, 15-8)
Προμηθέας Πυλαίας: (Καρασαρλίδης Μπάμπης) Ματανάκη Στέλλα ( 5π), Φουτσιτζή Χαρά (9π), Γαβανά Πελαγία (10), Ευθυμίου Ηρώ (12), Κώστα Αρχοντία (20), Γιαννουλίδου Ραφαηλία (7), Καμπαράκη Ευαγγελία (λ), Βαϊου Λυδία (λ), Βάτση Ζωή (5), Κακουλίδου Πηνελόπη, Ντέμκα Ευδοκία, Τσιουρέλα Σωτηρία, Βαγιωνά Ρεγγίνα.
ΔΑΣΩ: (Καρακώστα Πετρούλα: (Γούλα Μαρία, Ελευθεριάδου Σοφία, Καρανικόλα Κατερίνα, Κορκοτίδου Αγγελική, Μάρτζιου Μαρία, Μουχτάρη Μαρία, Μπεκιάρη Παρθενόπη, Παλαντζαά Αναστασία, Ρακιτζή Ευαγγελία, Τούνη Μαρία, Σιάκη Χαρά.


Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget