Που μπορούν να θεωρούν την κάρτα υγείας, οι αθλήτριες του Προμηθέα Πυλαίας!

Σε εφαρμογή του Νόμου 4479/2017 εκδόθηκε η Κάρτα Υγείας Αθλητή - Αθλήτριας η οποία θα αποτελεί προσωπικό τους έγγραφο και θα έχει ισχύ για ένα έτος.
Έτσι, η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών-αθλητριών αποδεσμεύεται από το δελτίο αθλητή- αθλήτριας και θα προσκομίζεται υποχρεωτικά στη γραμματεία ή στον αρμόδιο διαιτητή αγώνα κάθε είδους αθλητικής εκδήλωσης αγωνιστικού χαρακτήρα ως βασική προϋπόθεση συμμετοχής.
Η τροποποίηση των Δελτίων Αθλητικής Ιδιότητας, καθώς και η έκδοση της Κάρτας Υγείας των Αθλητών γίνεται ατελώς χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση των αθλητικών σωματείων και των αθλητών.Η Κάρτα θεωρείται ΜΟΝΟ από ιατρούς καρδιολόγους μονάδων παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Νομαρχιακών, Περιφερειακών ή Πανεπιστημιακών Νοσοκομείων, υγειονομικών στρατιωτικών μονάδων ή από ιατρούς καρδιολόγους έχοντες οποιαδήποτε σχέση με το Δημόσιο ή Ν.Π.Δ.Δ., καθώς και ιατρούς καρδιολόγους του ιδιωτικού τομέα και θα ισχύει και για τα τρία αθλήματα (βόλεϊ, beach volley, snow volley).
Οι αθλήτριες του Προμηθέα για την θεώρηση της Κάρτας Υγείας Αθλητή - Αθλήτριας, εκτός των παραπάνω  μπορούν να επισκέπτονται  και τον ιατρό καρδιολόγο κ. Σιδόπουλο Εμμανουήλ, Αιγαίου 20 Τ.Κ. 54655 στην Κηφισιά, τηλ.  2310411870, 
Για ραντεβού μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2310411870 kai 6972281665 αφού προηγουμένως  προμηθευτείτε το ειδικό  έντυπο, από τους  προπονητές  του συλλόγου Μπάμπη Καρασαρλίδη και Άννα Γκέσιου! 



Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget