Με 10 ομάδες συμμετείχε ο Προμηθέας Πυλαίας, στο τουρνουά Μίνι του Εθνικού (φώτο)

Στο τουρνουά Μίνι Βόλεϊ που διοργάνωσε ο Εθνικός Πυλαίας, στο κλειστό γυμναστήριο του Μουσικού Σχολείου Θεσ/νίκης συμμετείχε ο Προμηθέας με 10 ομάδες!

Στους αγώνες που διήρκεσαν από  9.30 - 13.30 αγωνίστηκαν περίπου 250 κορίτσια από τις ομάδες, του  Εθνικού Πυλαίας,  Προμηθέα Πυλαίας, ΑΕΝ Αγίας Τριάδος, Α.Σ. Πανόραμα, Κρόνος, Αίας Ευόσμου και ΑΕΝ Πανοράματος.

Οι αγώνες δεν είχαν μόνο αθλητικό αλλά και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς με  αφορμή   την "Παγκόσμια ημέρα  Παιδιού" συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, φάρμακα, απορρυπαντικά και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, για το Ορφανοτροφείο θηλέων " Μέλισσα" που εδρεύει στο Πανόραμα και στο "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ" στην περιοχή Φίλυρο του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη.

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους,  η αντιδήμαρχος παιδείας υγείας και κοινωνικής πολιτικής Γιαννούδη Ελένη, η αντιδήμαρχος αθλητισμού Σαουρίδου Σοφία , η Δημοτική σύμβουλος Χρύσα Χατζηστουγιάννη, το τακτικό μέλος σχολικών επιτροπών, Καρπούζης Γαβριήλ , καθώς και ο πρόεδρος της ΕΠΕΣΘ Νίκος Δατσέρης.

Στα παραλειπόμενα των αγώνων, η παράσταση διαμαρτυρίας των Μαθητών του Μουσικού Σχολείου, για τα χρόνια προβλήματα  του σχολείου τους!







































Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget