Με τρεις ομάδες ο Προμηθέας Πυλαίας στο τουρνουά MINI GRASS VOLLEY στο Λαγκαδά (φώτο-βίντεο)

Στον φανταστικό χώρο των Ιαματικών Λουτρών Λαγκαδά πραγματοποιήθηκε  ένα πρωτότυπο τουρνουά mini grass volley. Το τουρνουά  που πήραν μέρος 150  κορίτσια, διοργάνωσε ο τοπικός σύλλογος  Α.Σ.Κ. Λαγκαδά (τμήμα volley) σε συνεργασία με το Δήμο Λαγκαδά ,το Σάββατο 16 Ιουνίου 2012 και ώρα 9:00 π.μ. Στο τουρνουά συμμετείχαν  με ομάδες κοριτσιών οι  σύλλογοι :Α.Σ.Κ Λαγκαδά, Α.Ε.Σ. Μυγδονιακός , Α.Π.Σ. Αίας Ευόσμου, Α.Σ Όλυμπος Ελ. Κορδελιού, Γ.Σ. Δράμας και ο Προμηθέας Πυλαίας με τρεις ομάδες.
Κατά την διάρκεια των αγώνων μοιράστηκαν στα κορίτσια και στους συνοδούς τους, νερά και παγωτά, ενώ μετά το τέλος των αγώνων δόθηκαν  κύπελλα σε στις ομάδες και αναμνηστικά διπλώματα σε όλες τις αθλήτριες.
Το πάρων έδωσε στους αγώνες και ο δήμαρχος Λαγκάδα κ. Ιωάννης Αναστασιάδης, ο οποίος χαιρέτησε τα παιδιά, τα ευχήθηκε καλό καλοκαίρι και υποσχέθηκε του χρόνου το τουρνουά να είναι πολύ καλύτερο.
Μετά την λήξη των αγώνων τα κορίτσια με τους προπονητές και τους γονείς τους, έριξαν μια βουτιά για να δροσιστούν  στις δυο πανέμορφες πισίνες που υπάρχουν μέσα στο χώρο των λουτρών. 


Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget