Αετός αρπάζει μωρό από πάρκο! (βίντεο)

Αίσθηση προκαλεί ένα βίντεο, το οποίο δημοσιεύθηκε την Τρίτη στο YouTube από τον χρήστη MrNuclearCat και...

το οποίο δείχνει έναν Χρυσαετό – ένα από τα πιο γνωστά αρπακτικά πουλιά του Βόρειου Ημισφαιρίου – να αρπάζει ένα μωρό σε πάρκο του Μόντρεαλ.Όπως θα δείτε κι εσείς, η προσοχή του άνδρα που τραβάει το βίντεο είναι στραμμένη σε έναν αετό που πετάει ακριβώς από πάνω του. Μέσα σε δευτερόλεπτα, όμως, ο αετός αλλάζει πορεία και κάνει μια βουτιά προς τα κάτω, αρπάζοντας ένα μικρό παιδί, το οποίο βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο πάρκο με τη μητέρα του.

Στο βίντεο φαίνεται καθαρά ο αετός να σηκώνει για λίγο το παιδί από το έδαφος πριν, τελικά, το αφήσει από τα νύχια του.

Πολλοί χρήστες του YouTube, ωστόσο, εκφράζουν τη δυσπιστία τους σχετικά με την αξιοπιστία του συγκεκριμένου βίντεο. «Εργάζομαι επαγγελματικά στον τομέα των ψηφιακών εικόνων εδώ και 15 χρόνια και είμαι πεπεισμένος ότι αυτό το βίντεο είναι ψεύτικο», είναι ένα από τα πολλά σχόλια που έχουν γραφτεί για το εν λόγω βίντεο.

Άλλοι πάλι, επέλεξαν να κάνουν πιο χιουμοριστικά σχόλια, σαν κι εκείνο του χρήστη beepeachie, ο οποίος έγραψε: «Γιε μου, δεν ξέρω πώς να σου το πω αυτό, αλλά όταν ήσουν βρέφος σε έριξε στο έδαφος με το κεφάλι ένας αετός».

Σύμφωνα με το National Geographic, οι Χρυσαετοί είναι το μεγαλύτερο αρπακτικό πουλί στη Βόρεια Αμερική και προστατεύεται από το νόμο. Πολλά πτηνά απειλούνται από την απώλεια του φυσικού τους περιβάλλοντος, αν και, προς το παρόν, ο Χρυσαετός φαίνεται να έχει σταθερό πληθυσμό.

Το άνοιγμα των φτερών των Χρυσαετών μπορεί να φτάσει τα 2 μέτρα, ενώ κάνουν βουτιά για να πιάσουν το θήραμά τους με απίστευτη ταχύτητα. Συνήθως όμως, επιλέγουν να αρπάξουν κουνέλια, μαρμότες και σκίουρους ... όχι παιδιά!

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget