Ένα βίντεο - εργαλείο για την εφαρμογή του προγράμματος «Παίζω Βόλεϊ»

Δείτε ένα πρωτότυπο βίντεο που μεταφέρει με τον ιδανικότερο τρόπο τις δεξιότητες του βόλεϊ με την χρήση των εικόνων και  δίνει στη δημοσιότητα η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Ελλάδα, Παίζω Βόλεϊ».

Ουσιαστικά, τα μικρά παιδιά έρχονται σε επαφή με το άθλημα μέσα από εικόνες που εξηγούν τα βασικά στοιχεία του αθλήματος, την μανσέτα, την πάσα, την επίθεση, το μπλοκ, την άμυνα και το σερβίς.

Όλα αυτά μέσα σε ένα βίντεο που διαθέτει την αίσθηση του χιούμορ προκειμένου να προσελκύσει το ενδιαφέρον των μικρών φίλων του αθλήματος, ενώ ταυτόχρονα βλέπουν εικόνες από το πώς παίζεται το βόλεϊ στο υψηλότερο επίπεδο από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο.

Το βίντεο έχει ως κεντρικό μήνυμα το «Ας παίξουμε βόλεϊ», δίνοντας δείγματα από πανηγυρισμούς, εκδηλώσεις χαράς και λύπης, δηλαδή όλα τα έντονα συναισθήματα που κυριαρχούν την ώρα ενός αγώνα.

Η ΕΟΠΕ ευχαριστεί τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για τη συνεργασία και την παρακολούθηση του προγράμματος «Ελλάδα, Παίζω Βόλεϊ», ενώ εύχεται πολλά από τα παιδιά να καταφέρουν να γίνουν σπουδαίοι αθλητές.

Θυμίζουμε ότι Υπεύθυνος του προγράμματος «Παίζω Βόλεϊ» είναι ο Τεχνικός Σύμβουλος της ΕΟΠΕ, Λεωνίδας Καραΐσκος, ενώ η δημιουργία του βίντεο ανήκει στην Εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής, Ειρήνη Δημοπούλου.

Το βίντεο είναι ελεύθερο προς χρήση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο για την εφαρμογή του προγράμματος «Παίζω Βόλεϊ».
πηγή: http://volleyball.gr

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget