Με μανσέτες και πανσέτες γιόρτασαν τις Απόκριες στον Προμηθέα! (φώτο)

Όσο και αν προσπάθησε ο καιρός να σταματήσει την προγραμματισμένη εδώ και πολύ καιρό γιορτή της Αποκριάς του Προμηθέα, δεν τα κατάφερε!
Μπορεί η ημέρα να ξεκίνησε με δυνατή βροχή, αλλά την ώρα της εκδήλωσης σταμάτησε, βοηθώντας έτσι  στην καλύτερη διοργάνωση.
Δια παν ενδεχόμενο όμως, στήθηκε πρόχειρη τέντα όπου οι δυο "γνωστές" πλέον ψησταριές,  έψηναν ασταμάτητα για 4 περίπου ώρες.
Οι δυο προπονητές κ. Μπάμπης και κα Άννα φρόντισαν  να μην λείψει τίποτα, στις αθλήτριες και στους συγγενείς τους, στήνοντας έξω από το γυμναστήριο "μπουφέ" με κρεατικά, σαλάτες και αναψυκτικά, με  την καλύτερη εντύπωση να αφήνουν οι ψιλοκομμένες νόστιμες πανσέτες και η πατατοσαλάτα που είναι σπεσιαλιτέ του κόουτς.
Τα περισσότερα κορίτσια   ήρθαν  μεταμφιεσμένα, αλλά  εκτός απ την διασκέδαση δεν παρέλειψαν να παίξουν και λίγο Βόλεϊ!
Στη διαδικασία του ψησίματος βοήθησαν και γονείς των αθλητριών με πρωτεργάτες τον Αντώνη Μήσιο και τον έφορο της ομάδος Παναγιώτη Δημάκη.
Η εκδήλωση έκλεισε με ακανέδες, που μας έφερε η Ραφαηλία από τα Σέρρας!
Όλοι έφυγαν ενθουσιασμένοι και πολύ ευχαριστημένοι από την εκδήλωση και περισσότερο  οι αθλήτριες των Παγκορασίδων που χθες πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη!
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες που έβγαλαν  από την  εκδήλωση, η  Ζωή και η Βασιλική.
Μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, ή να καταθέσετε  προτάσεις με μήνυμα, στο κάτω μέρος της ανάρτησης που λέει "δημοσίευση σχολίου"

 

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget