Στο 105ο και 23ο Δ/Σ Θεσ/νίκης, την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, ο Προμηθέας Πυλαίας! (φώτο - βίντεο)


Με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού (30/9/2022),  οι προπονητές  του Προμηθέα Πυλαίας Μπάμπης Καρασαρλίδης και  Άννα Γκέσιου, μαζί με τους αποσπασμένους  Ομοσπονδιακούς Προπονητές, Χρήστο Πάτρα και  Απόστολο Ναλμπάντη επισκέφθηκαν το 105ο Δ/Σ Θεσ/νίκης και με σύμμαχο τον καλό καιρό για τέσσερις ώρες, δίδαξαν και στις έξι τάξεις του Σχολείου στους τρεις πολυφιλέδες που στήθηκαν, τα βασικά στοιχεία του Βόλεϊ, ενώ στο τέλος οι μαθητές και μαθήτριες έπαιξαν εκπαιδευτικό διπλό.
Οι προπονητές του Προμηθέα ευχαριστούν  τους δυο γυμναστές του σχολείου, Στέφανο Πούλιο και Δωροθέα Παναγιώτου, για την καθοριστική βοήθειά τους!  

Την ίδια ημέρα  (Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου) Προμηθέας και Ομοσπονδιακοί, μετά την  παρουσίαση που έκαναν στο 105ο Δ/Σ Θεσ/νίκης, επισκέφθηκαν και το 23ο Δ/Σ Θεσ/νίκης, όπου 180 μαθητές και μαθήτριες έπαιξαν βόλεϊ, πολλοί μάλιστα για πρώτη φορά!

Οι προπονητές του Προμηθέα χάρισαν, όπως  στο 3ο Δ/Σ Πυλαίας και 105ο Δ/Σ Θεσ/νίκης, σετ γηπέδου Μίνι Βόλεϊ και μπάλες και στο 23ο Δ/Σ,  ενώ η διευθύντρια του σχολείου κα Ευαγγελία Γιαννιώτη, προσέφερε ανθοδέσμη στην προπονήτρια του Προμηθέα!

Πολύ σημαντική ήταν η βοήθεια που προσέφεραν στην εκδήλωση, τόσο οι δύο  γυμνάστριες, Μανετάκη Μαρία και  Αυξεντίδου Χάιδω, όσο και  οι δάσκαλοι του σχολείου!













Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget