Ο Προμηθέας για μια μέρα στη Θάσο. Αναμνήσεις για μια ζωή! (φώτο)

Στο 1ο τουρνουά Μίνι - Παγκορασίδων που διοργάνωσε ο  "Ανδροσθένης Θάσου" στο κλειστό γυμναστήριο του Λιμένα, την Κυριακή 4 Ιουνίου συμμετείχε  ο Προμηθέας Πυλαίας!

Ήταν μια πρωτόγονη εμπειρία για την ομάδα Κ15 του Προμηθέα, που παρά την κούραση λόγω της αυθημερόν μετακίνησης στο φιλόξενο νησί της Θάσου, είναι κάτι που θα το  θυμούνται για πάρα πολλά χρόνια, όχι τόσο αγωνιστικά, όσο για το πόσο όμορφα περάσαν εκτός γηπέδου, αφού δέθηκαν πιο πολύ σαν ομάδα,  κάτι που ήταν εξ αρχής ο σκοπός αυτής της αποστολής!

Μαζί στο λεωφορείο, στο πλοίο, να κάνει κοτσιδάκια η μια στην άλλη, στο γήπεδο, στην ψησταριά, στο μπουγιέλο,  στο shopping therapy, τα παιχνίδια μέσα στη θάλασσα, για φαγητό, τα τραγούδια κατά την επιστροφή, μαζί με το "αδελφό" σωματείο του Ιωνικού Διαβατών!

Αυτές του τύπου οι εκδηλώσεις, είναι κάτι που δένουν τα παιδιά και αποτελούν ένα βασικό  κίνητρο για να συνεχίσουν τον αθλητισμό!

Και όπως λέει πάντα ο προπονητής του Προμηθέα: " ο στόχος είναι να περνάμε καλά"!

Υ.Γ.1 Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το σωματείο του  "Ανδροσθένης Θάσου" για την πρόσκληση,  αλλά κυρίως για τις καταπληκτικές εμπειρίες που μας έδωσε την ευκαιρία να ζήσουμε!

Υ.Γ.2 Το χρόνου θα το επαναλάβουμε σίγουρα, αλλά με διήμερη η τριήμερη διαμονή!

 Υ.Γ.3 Ήδη πολλοί φίλοι προπονητές, έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για το επόμενο τουρνουά!


 















Αυτοί ήμαστε στον Προμηθέα: Μια οικογένεια!

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget