Ο Προμηθέας Πυλαίας παρουσιάζει και ευχαριστεί τους χορηγούς του!


Το Διοικητικό Συμβούλιο του « ΑΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ  ΠΥΛΑΙΑΣ» εκφράζει τις βαθιές ευχαριστίες του προς  όλους τους χορηγούς της ομάδος μας  για τη σημαντική οικονομική  συνεισφορά και αρωγή στο σύλλογο.
Κάθε προσφορά στο σύλλογό μας είναι πολύτιμη και αποτελεί έμπρακτη απόδειξη  της υποστήριξης του αθλήματος του Βόλεϊ και των παιδιών που αγαπούν και συμμετέχουν στις δραστηριότητες του συλλόγου, διευκολύνοντας συγχρόνως και τις οικογένειές τους οικονομικά.
Νιώθουμε έντονη την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον καθένα σας ξεχωριστά, για την καθοριστική συμβολή του, καθώς  στέκεστε αρωγοί στα σχέδιά μας και ευελπιστούμε   ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί και στο μέλλον.
Σας ευχαριστούμε και πάλι από καρδιάς για την  πολύτιμη οικονομική σας συμβολή και σας ευχόμαστε  κάθε προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική επιτυχία!
 Οι Χορηγοί της Ομάδας μας:

 ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ:  Στυλιανή Βαλάνη – Ντολοπούλου.

Το δικηγορικό μας γραφείο, ένα από τα παλαιότερα και πλέον έμπειρα της Θεσσαλονίκης, διατηρείται αυτοτελές και ανεξάρτητο εδώ και 23 χρόνια από την Στυλιανή Βαλάνη – Ντολοπούλου, δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω, η οποία ασκεί το επάγγελμα της μάχιμης δικηγορίας στην πόλη της Θεσσαλονίκης εδώ και 24 χρόνια. Το γραφείο στεγάζεται σε οικοδομή  επί της οδού Ερμού, αριθμός 25, στον 8ο όροφο αυτής.
Περισσότερα ΕΔΩ

  

logiccode: Ολοκληρωμένα συστήματα αυτοματισμού - Παραγωγή πρωτοτύπων λογισμικού.


 Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας σε έργα αυτοματισμού, ειδικεύομαι στον κλάδο των ειδικών μηχανημάτων και της αυτοκινητοβιομηχανίας, συνεργαζόμενος με καταξιωμένους κατασκευαστές μηχανημάτων παγκοσμίως.
Περισσότερα ΕΔΩ


NeuroPhysioKids: Εξειδικευμένο Παιδιατρικό & Νευρολογικό Εργαστήριο Φυσικοθεραπείας

Στην εποχή της εξειδίκευσης στην οποία ζούμε, θεωρούμε πως η γνώση, η συνεργασία και η αλληλοεκτίμηση είναι σημαντικά εφόδια τα οποία μπορούν να καθοδηγήσουν τον επιστήμονα στη σωστή παροχή υπηρεσιών φροντίδας και συμβουλευτικής.

Εμείς στο θεραπευτήριό μας εφαρμόζοντας απόλυτα το ανθρωπιστικό μοντέλο παροχής υπηρεσιών υγείας, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να επισκεφτείτε το διαδικτυακό μας χώρο και να ανακαλύψετε από κοντά τη φιλοσοφία γύρω από την οποία κινούμαστε στον τομέα της παιδιατρικής φυσικοθεραπείας.
Περισσότερα  ΕΔΩ 

 

ΜΑΡΚΟΥΔΗΣ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ – ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ
ΓΕΡΑΝΟΦΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ


Η εταιρεία “ΜΑΡΚΟΥΔΗΣ” ιδρύθηκε πριν από 30 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης και εδρεύει σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις εκτάσεως 10.000 m2  στο 18ο χλμ. Ε.Ο. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ – ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ, Νέο Ρύσιο.

Σε αντίθεση με τις περισσότερες εταιρείες του κλάδου, οι οποίες καταφεύγουν στην ενοικίαση εξοπλισμού ή και ολόκληρων συνεργείων κατά περίπτωση, η εταιρεία Κατασκευή Τεχνικών και Χωματουργικών έργων – Γερανοφόρα μηχανήματα “ΜΑΡΚΟΥΔΗΣ” επενδύει σημαντικά ποσά στην απόκτηση σύγχρονου, ιδιόκτητου εξοπλισμού.

Παράλληλα διασφαλίζουμε την άριστη τεχνική κατάρτιση του προσωπικού μας με συνεχή εκπαίδευση και σεμινάρια πάνω σε θέματα τεχνικά, ασφάλειας και περιβάλλοντος.

Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζουμε την επιτυχή ολοκλήρωση κάθε έργου που αναλαμβάνουμε.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων – μηχανημάτων και κυρίως υψηλά καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό έχουμε τη δυνατότητα, την πείρα και τη γνώση να ανταποκριθούμε σε κάθε έργο με συνέπεια στους χρόνους, στον οικονομικό προϋπολογισμό του πελάτη και στο περιβάλλον.
Περισσότερα ΕΔΩ

 

MD Pools: Εργολάβος κολυμβητικών πισίνων στην Ελλάδα

Η πολυετής εμπειρία μας και η σε βάθος γνώση του αντικειμένου οδήγησε στη δημιουργία της επιχείρησης MD piscina το 2009. Επικεντρωνόμαστε αποκλειστικά στην κατασκευή (ηλεκτρομηχανολογική εγκατάσταση & επιδιόρθωση βλαβών) και τη συντήρηση ιδιωτικών και δημόσιων κολυμβητικών δεξαμενών. Παράλληλα, δραστηριοποιούμαστε και στο εμπόριο εξαρτημάτων, ανταλλακτικών, αναλώσιμων και χημικών πισίνας. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε δεν σταματούν με την πώληση, αλλά εγγυόμαστε τεχνική υποστήριξη και μετά από αυτήν (after sales)
Περισσότερα ΕΔΩ
 

 

I&K Μηχανική Ηλεκτρικών Συστημάτων  

H I&K Μηχανική Ηλεκτρικών Συστημάτων ιδρύθηκε το 2003 από ηλεκτρολόγους μηχανικούς απόφοιτους Πολυτεχνικών Σχολών της Ελλάδας, με εμπειρία στην κατασκευή ηλεκτρικών συστημάτων-πινάκων στη Γερμανία και μακροχρόνια παρουσία σε θέσεις ευθύνης σε βαριά βιομηχανία.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να γίνει μία από τις πλέον πρωτοπόρες επιχειρήσεις κατασκευής ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και παραγωγής ηλεκτρικών συστημάτων στην Ελλάδα. Με απόλυτη αίσθηση της ευθύνης που φέρει ο κατασκευαστής ενός ηλεκτρικού συστήματος και δίνοντας μεγάλο βάρος στην ασφάλεια των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, κατάφερε πολύ σύντομα να κερδίσει μεγάλο μερίδιο της ελληνικής αγοράς και να αναπτυχθεί εκτός ελληνικών συνόρων.

Σημείο αναφοράς για την Εταιρεία θεωρείται το τέλος του 2009 οπότε και έγινε η μετεγκατάστασή της σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, στην βιομηχανική Περιοχή Λακκώματος στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.

H I&Κ Μηχανική ηλεκτρικών συστημάτων συνεχίζει μέχρι σήμερα να κατασκευάζει ηλεκτρολογικούς πίνακες και να παράγει ηλεκτρικά συστήματα αξιοποιώντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία σχεδιασμού και παραγωγής που υπάρχουν σε παγκόσμια κλίμακα.
Περισσότερα ΕΔΩ
 

OLYMPION MELATHRON & BUNGALOW VILLAS

Το ξενοδοχείο OLYMPION MELATHRON & BUNGALOW VILLAS βρίσκεται στον Πλαταμώνα Πιερίας, σε απόσταση 100 μέτρων από την παραλία. Η προνομιακή θέση του, ανάμεσα σε βουνό και θάλασσα, του χαρίζει την δυνατότητα να αγκαλιάζει το πράσινο της πλούσιας βλάστησης του Ολύμπου και το απέραντο γαλάζιο του Β. Αιγαίου. Διαθέτει 83 δωμάτια με όλες τις ανέσεις, μπάνιο, τηλεόραση, τηλέφωνο, Air-condition, ψυγείο. Οι λοιπές εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν χώρους υποδοχής, τραπεζαρία, πισίνα, snack-bar, restaurant pool-bar, ελεύθερο δίκτυο WiFi. Η διαμονή σας στον OLYMPION MELATHRON & BUNGALOW VILLAS θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε, να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε την μοναδική στον κόσμο ελληνική φιλοξενία, νιώθοντας από την πρώτη στιγμή άνεση και ζεστασιά.
Περισσότερα  ΕΔΩ

 

ΒΙΚΟΣ Α.Ε.:  Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. (ΒΙΚΟΣ Α.Ε.) είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά ενώ ταυτόχρονα αποτελεί το βασικό προμηθευτή των μεγαλύτερων αλυσίδων super market.
Περισσότερα ΕΔΩ

 


 





Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget