Στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά (27-29/12/2023) Κορασίδων της Ε.Α. Λάρισας, συμμετέχει ο Προμηθέας!


Το κλειστό γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου Λάρισας ετοιμάζεται να υποδεχτεί μια γιορτή του βόλεϊ για τις νεαρές αθλήτριες, καθώς η Ε.Α. Λάρισας διοργανώνει το 1ο   Χριστουγεννιάτικο τουρνουά Βόλεϊ  Κορασίδων από τις 27 έως τις 29 Δεκεμβρίου 2023.
Πέντε ομάδες,  που θα μας χαρίσουν συγκλονιστικά παιχνίδια, γεμάτα από την αγωνία και τον ανταγωνισμό που χαρακτηρίζει το βόλεϊ.
Η Ε.Α. Λάρισας, ο Α.Σ. Άρης, η Αναγέννηση Ρυσίου, ο Προμηθέας Πυλαίας και ο Φοίβος Γιάννουλης ετοιμάζονται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο γήπεδο, με στόχο την αθλητική δράση με το πνεύμα των εορτών.
Το τουρνουά δεν είναι μόνο μια αθλητική συνάντηση.
Είναι μια ευκαιρία για τις νέες αθλήτριες να επιδείξουν τις δεξιότητές τους, να αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία στον αγωνιστικό χώρο,  να ενισχύσουν το πνεύμα ομαδικότητας και να αποκτήσουν νέες φιλίες!
Με την ατμόσφαιρα να γεμίζει από το χριστουγεννιάτικο πνεύμα, το τουρνουά αυτό θα είναι μια ευκαιρία για το κοινό να απολαύσει τα παιχνίδια, να ενθαρρύνει τις νεαρές αθλήτριες και να ζήσει μια μοναδική αθλητική εμπειρία.
Έτσι λοιπόν να στηρίξετε το βόλεϊ σε αυτό το μοναδικό Χριστουγεννιάτικο τουρνουά, ένα γεγονός που υπόσχεται να μας χαρίσει συγκίνηση, θέαμα και ατελείωτη αγωνία σε κάθε σετ!
Δείτε την αφίσα των αγώνων.


Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget